Meistä

Peura Collection

Peura Collection on kotimainen naistenvaate- ja asustebrändi, joka panostaa luonnonmateriaaleihin ja tarjoaa vaatteita, jotka tuntuvat ja näyttävät upeilta päälläsi. Brändin vahvuutena on erinomainen asiakaspalvelu, hyvinvoinnin tukeminen ja mallistojen naisellisuus sekä monikäyttöisyys.

Asiakkaamme ovat kaiken tekemisemme keskiössä. Tuotteiden suunnittelussa ja valinnassa painotamme materiaalin ja mallin harmoniaa, sekä vaatteiden mukavuutta ja istuvuutta päällä.

Peura Collection on tunnettu loistavasta pukeutumisneuvonnasta ja myyjien vankasta kokemuksesta vaatealalla. Heidän taitonsa sekä aito halunsa auttaa täydellisen vaatteet tai asusteen löytämisessä, tekee liikkeessä vierailusta inspiroivan kokemuksen.

Peura Collection alpakkaneuletakki useassa eri värissä.

Peura Collection (ent. Peura) syntyi pikkutytön urahaaveesta. Unelma konkretisoitui v. 2014 ensimmäiseksi liiketilaksi Espoon Tapiolassa, kivenheiton päässä AINOAn kauppakeskuksessa sijaitsevasta nykyisestä Flagship Storesta. 

Syksyllä 2023 Peuran brändi uudistui ja nimi muutettiin Peura Collectioniksi uuden omistajuuden myötä. Brändi-ilmettä ja kuvamaailmaa, sekä yrityksen toimintatapoja, on päivitetty entistä ajankohtaisemmaksi ja laajempaa kohderyhmää puhuttelevammaksi. Pitkä historiamme ja arvot ohjaavat tulevaisuutemme suuntaa.

Peura Collectionin tiimi puhaltaa yhteen hiileen, kannustaen, kaveria auttaen ja vahvuuksia tukien – asiakkaitaan ilolla palvellen!

Jälleenmyyjäksi?

Peura Collection on kotimainen maahantuontiyritys ja uudenlainen noutotukku, joka palvelee erityisesti pieniä yrittäjiä. Yrittäjät voivat täydentää varastojaan tarpeen mukaan. Ei pitkiä ennakoita eikä suuria minimitilausmääriä. Hinnat ovat kohtuulliset ja näin tavara kiertää kaikilla nopeasti.

Lue lisää jälleenmyynnistä tästä tai ota yhteyttä info@peuracollection.fi

Peura Collection jälleenmyynti.

Tutustu valikoimaamme

FLAGSHIP STORE
Kauppakeskus AINOA, 2. krs
ke-pe 10-20, la 10-19
info@peuracollection.fi

PEURA COLLECTION OUTLET
Avoinna noin kerran kuukaudessa
ke-pe 11-17, la 11-15
Heinkintori 1

PEURA COLLECTION HELSINKI
TULOSSA PIAN!

Scroll to Top