Tuotetietoa

Peura Collection vaatemallisto on suunniteltu tuomaan esiin kantajansa parhaat puolet. Suuri osa vaatteista sopii kokoja 38-42 käyttäville, mutta monipuolisten mallien sekä joustavien materiaalien ansiosta mallistomme vaatteet imartelevat monia vartalotyyppejä. Meidän yhden koon vaatteemme on valmistettu huolella valituista, joustavista materiaaleista, jotka mukautuvat ja imartelevat erilaisia vartalotyyppejä, tarjoten istuvuuden, joka on sekä mukava että tyylikäs. Lue lisää alta!

Peura Collection malliston vaatteet sopivat monelle eri kokoisille.
Yhden koon neule sekä yhden koon housut sopivat moneen eri kokoon.

Yhden koon vaate sopii monelle

Peura Collectionin vaatteilla haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden löytää oma tyylinsä, tuntien olonsa itsevarmaksi ja mukavaksi.

Vaatteemme soveltuvat erinomaisesti kokoja 38-42 käyttäville henkilöille. Jokaisen vaatekappaleen kohdalla olemme huolehtineet siitä, että se  laskeutuu kauniisti ja on mukava käytössä sekä hoikemmilla että kurvikkaammilla vartaloilla.

Erityisesti housumme erottuvat erittäin joustavalla stretch-materiaalilla, joka takaa loistavan istuvuuden ja mukavuuden päivittäisessä käytössä. Myös neuleemme on valmistettu joustavasta materiaalista, mikä tarjoaa lisämukavuutta ja liikkumavapautta.

 

Peura Collection materiaalit

Peura Collection käyttää luonnonmateriaaleja, kuten pellavaa.

Pellava

Pellava on ekologinen luonnonmateriaali. Se tuntuu iholla miellyttävältä ja imee kosteutta tehokkaasti. Pellavalla on tapana muuttua vuosien aikana ja pesusta toiseen entistäkin pehmeämmäksi ja imukykyisemmäksi. Pellavakuitu on luonnostaan antibakteerinen, eikä allergisoi herkkää ihoa. Pellavan ekologisuus saa alkunsa jo pellolta, sillä sen viljely ei vaadi keinotekoista kastelua, vaan se tulee toimeen sillä, minkä luonto sille ravinnoksi tarjoilee. Pellavatekstiilit ovat pitkäikäisiä, pehmenevät ja paranevat käytössä vuosien kuluessa ja lisäksi kulutuksen kestävyys on pellavalla erinomainen.

Pellavavaatteen hoito ja huolto

Pellava on luonnonkuitu, joka hylkii likaa. Pellavaa ei tarvitse pestä kovin usein, tuulettaminen riittää. Se ei tarvitse voimakkaita pesuaineita ja pellava tuotteet tulee pestä nurin 40 asteessa. Pellavat on hyvä pestä erillään muista tuotteista, koska niistä saattaa irrota nukkaa. Pellava saattaa kutistua pesussa 5-7% varsinkin pituutta. Nykyisin useat pellavatuotteet ovat valmiiksi kutistettuja. Pesty tuote kannattaa oikoa märkänä ja hieman kosteana.

Peura Collection käyttää luonnonmateriaaleja, kuten silkkiä.

Silkki

Silkistä ommellut asut eivät vain näytä laadukkailta ja ylellisiltä, vaan ne myös tuntuvat siltä. Silkkikankaissa on kyse kangaslaadusta, joka on peräisin eläinperäisestä luonnonkuidusta. Monimutkainen valmistusprosessi antaa tälle ylelliselle materiaalille sen arvon. Kiillon lisäksi silkki erottuu edukseen viileän tuntunsa ja sileän laskeutuvuutensa ansiosta. Siksi silkkiä voi käyttää erittäin hyvin morsius- ja iltamuotiin sekä juhlavaatteisiin.

Silkkivaatteen hoito ja huolto

Silkkivaate viilentää kuumalla ja lämmittää kylmällä ilmalla. Silkki on ihanan ylellinen luonnonkuitu, joka edellyttää oikeaoppista hoitoa. Silkkituotteet on hyvä pestä niille tarkoitetulla pesuaineella, haaleassa väljässä vedessä tai koneen silkkipesuohjelmalla 30 asteessa. Silkkiä on hyvä myös tuulettaa raikkaassa ilmassa, ei kuitenkaan suoraan auringonvalossa, koska se haalistuu herkästi. Vältä myös kemikaaleja; deodorantteja, hajuvesiä sekä hiustuotteita. Silitä silkkivaatteet nurjalta puolelta.

Peura Collection käyttää luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa.

Puuvilla

Puuvilla on pehmeä kuitu, josta tehtyä kangasta käytetään usein vaatetuksessa sekä langoissa. Puuvillasta tehdyt vaatteet ovat hengittäviä, eikä puuvilla yleensä kutita tai ärsytä ihoa villan tavoin. Puuvillaa arvostetaan sen hyvien ja kestävien ominaisuuksien vuoksi: puuvilla imee hyvin kosteutta, se on vahva myös märkänä ja se kestää hyvin toistuvia pesuja. Puuvilla ei sähköisty ja sitä on helppo värjätä. Puuvillakankaista ommellaan usein kestäviä ja pestäviä perusvaatteita koko perheen käyttöön.

Puuvillavaatteen hoito ja huolto

Puuvilla on kestävä luonnonkuitu ja siksi hyvin yleinen kangasmateriaali. Se on miellyttävä iholla, mutta ei kovinkaan lämmin. Puuvilla rypistyy herkästi, joten se kannattaa oikoa kuivumaan laitettaessa. Se, kuten muutkin luonnonkuidut pitävät tuulettamisesta. Puuvillaiset vaatteet suositellaan pestäväksi nurinpäin. Vedenlämpötila vaihtelee 40 -60 astetta. Puuvilla ei lähde puhtaaksi helposti, joten 60 astetta on varmin tapa saada puhdasta jälkeä. Kannattaa kuitenkin lukea tuotelapusta pesuohje, koska värjätyt tuotteet voivat päästää väriä liian kuumassa lämpötilassa.

Peura Collection käyttää luonnonmateriaaleja, kuten viskoosia.

Viskoosi

Viskoosi on selluloosasta valmistettu muuntokuitu, joka laskeutuu kauniisti, hengittää ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Viskoosia käytetään vaatetuskankaana muun muassa puseroissa, hameissa ja mekoissa, ja se sopii mainiosti myös vuorikankaaksi. Materiaali kehitettiin alun perin edullisemmaksi silkin korvikkeeksi, ja sileä ja kiiltävä kangas onkin saavuttanut suurta suosiota vaateteollisuudessa sekä kotiompelijoiden keskuudessa. Viskoosi sopii erityisen hyvin painetuksi kankaaksi, sillä sileäpintainen ja kiiltävä pinta saa värit toistumaan kauniina.

Viskoosivaatteen hoito ja huolto
Viskoosi on luonnonkuidusta kemiallisesti jalostettua kuitua, johon on saatu yhdistettyä luonnonkuitujen ja keinokuitujen hyviä ominaisuuksia. Viskoosi on hyvin laskeutuva ja miellyttävä materiaali iholla. Se kuitenkin rypistyy herkästi ja voi myös kutistua pesussa varsinkin liian kuumassa vedessä. Suositeltu pesuohjelma on 30-40 astetta. Viskoosituotteet on parasta silittää hieman kosteana sille tarkoitetulla lämpötilalla

Peura Collection alpakkaneule eri väreissä.

Alpakkavilla

Alpakkavilla on yksi laadukkaimmista ja ylellisimmistä kuiduista maailmassa. Se on tunnettu pehmeydestään, lämmöstään ja keveydestään. Villa on hienoa ja sillä on ainutlaatuinen lämmöneristävyys. Toisin kuin monet muut villat, alpakkavilla ei sisällä lanoliinia, mikä tekee siitä hypoallergeenisen ja sopivan herkälle iholle. Alpakkavillan eristävät ominaisuudet ovat erinomaiset. Se pitää käyttäjän lämpimänä kylmässä ilmastossa säilyttäen samalla keveytensä.

Alpakkavaatteen hoito ja huolto
Alpakkavillavaatteet tulisi pestä käsin kylmässä vedessä miedolla pesuaineella. Villa ei kestä korkeita lämpötiloja, joten vältä kuumaa vettä ja rumpukuivausta. Paras tapa puhdistaa villavaatteet onkin tuuletus! Vältä suoraa auringonvaloa ja ripustamista, jotta vaate säilyttää muotonsa. Villa voi ajan myötä nukkaantua. Nukka voidaan poistaa varovasti käsin tai käyttämällä nukanpoistajaa.

Peura Collection cashmere poncho värissä vaaleansininen.

Cashmerevilla

Cashmere, eli kashmirvilla on ominaisuuksiltaan upea luonnonkuitu! Se on peräisin kashmirvuohista ja tunnetaan erityisesti sen uskomattomasta keveydestä ja lämpöä eristävistä ominaisuuksistaan. Kashmirvilla on erittäin hienoa ja pehmeää, mikä tekee siitä erityisen mukavan iholla. Vaikka kashmirvilla on erittäin kevyt, se tarjoaa poikkeuksellista lämpöä.

Cashmerevillavaatteen hoito ja huolto
Kashmirvillavaatteet tulisi pestä käsin kylmässä vedessä käyttäen villalle tarkoitettua pesuaineita. Vältä liiallista hankausta tai vääntämistä, joka voi vahingoittaa kuitua. Villa onkin parasta puhdistaa tuulettamalla ja poistamalla tahrat käsin. Säilytä kashmirvillavaatteet puhtaana ja kuivana. Setripuupalat tai laventelipussit voivat auttaa torjumaan tuholaisia.Kashmirvilla voi ajan myötä nukkaantua. Nukka voidaan poistaa varovasti nukanpoistajalla.

Peura Collection mohair neuletakki.

Mohairvilla

Mohairvilla saadaan angoravuohesta ja se on tunnettu erityisesti sen kiilteestä, kestävyydestään ja luonnollisesta elastisuudestaan. Mohair on yksi vahvimmista ja kestävimmistä luonnollisista kuiduista. Mohairvillan yksi tunnusomaisimmista piirteistä on sen kiilto. Sen luonnollinen kiilto tekee väreistä syvempiä ja kirkkaampia. Materiaalina mohair on erittäin lämmin, mutta samalla kevyt ja hengittävä. Se sopii hyvin sekä kylmän että lämpimän sään vaatetukseen.Mohairvilla kestää venytystä menettämättä muotoaan, mikä tekee siitä ihanteellisen materiaalin joustaviin neuleisiin.

Mohairvillavaatteen hoito ja huolto
Mohairvillavaatteet tulee pestä käsin kylmässä vedessä käyttäen villalle tarkoitettua pesuainetta. Vältä voimakasta hankausta tai vääntämistä, sillä se voi vahingoittaa kuitua. Paras tapa puhdistaa mohairneule onkin tuuletus ja tahrojen poisaminen käsin. Säilytä mohairvillavaatteet puhtaana ja kuivana. Voit käyttää setripuupalasia tai laventelipusseja tuholaisten torjumiseen.Mohairvilla voi ajan myötä nukkaantua. Nukka voidaan poistaa varovasti nukanpoistajalla tai käsin.

Scroll to Top