Palautus ja vaihto

Peura Collection tuotteiden palautus ja vaihto. Meille on tärkeintä, että olet tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen. Jos ostoksesi ei vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa verkkokaupasta ostetun käyttämättömän tuotteen toiseen tuotteeseen tai palauttaa sen 14 päivän kuluessa. Kustomoiduilla tuotteilla (esim. erikoispituudet) ei ole palautusoikeutta. 

Myymälästä (myös OUTLET) tai verkkokaupasta ostetuilla alennetuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta

Voit vaihtaa tai palauttaa minkä tahansa Peura Collectionin verkkokaupasta ostetun tuotteen Peura Collection Flagship Storeen Tapiolan AINOAan veloituksetta. Vaihto ja palautus onnistuu myös suoraan sille jälleenmyyjälle, josta kyseinen tuote on ostettu.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, myyntikuntoisia ja hintalaput paikoillaan. Palautettujen tuotteiden hinnan palautamme maksamasi maksutavan kautta.

Mikäli haluat palauttaa tuotteita postitse, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluun. Mikäli tuote on huonosti pakattu palautettaessa ja se rikkoutuu matkalla, emme palauta rahoja tuotteesta. Huomaathan lisäksi, että postikulut ehjän tuotteen palautuksesta jäävät maksettavaksesi.

Palautusosoite on:

Peura Collection Showroom
Kauppamiehentie 1 (1. kerros)
02100 Espoo
+358 50 303 8229
tilaukset@peuracollection.fi

HUOM! Tilauksen noutamatta jättäminen ei vastaa tuotteen palautusta. Noutamatta jätettyjen pakettien kaikki toteutuneet postikulut sekä muut kulut veloitetaan asiakkaalta ennen rahojen palauttamista. Voit lukea lisää tilausehdoistamme täältä

Peura Collection myymälät

Scroll to Top